ACTUALITATE 24 august 2017

O echipă din Târgu Secuiesc „Pedalează pentru un scop bun” la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 339 vizualizări

Proiectul de construcție a parcului pentru antrenamentul câinilor în reședința județului Covasna este sprijinit și de o echipă din Târgu Secuiesc

Evenimentul Fundației Comunitare Covasna, „Pedalează pentru un scop bun”, adună tot mai mulți participanți și suporteri care vor ca proiectul de construcție a parcului pentru antrenamentul câinilor din Sfântu Gheorghe să devină realitate. Organizatorii anunță că și o echipă din Târgu Secuiesc s-a alăturat inițiativei și va strânge fonduri pentru acest scop.

„S-a înscris cu o echipă și Zarah Moden din Târgu Secuiesc, la acțiunea de strângere de fonduri participă și directoarea fabricii de confecții, Bakk-Vitális Kinga, chiar și domnul Bock, investitorul german. Firmele Zarah Moden și New Fashion sunt participante regulate la acțiunile „Pedalează”, mobilizând 500-600 de angajați pentru un scop bun. La acțiunea din luna mai, s-au adunat aproape 26.000 lei, din care se montează opt suporturi de biciclete în spații publice (n.red. din Târgu Secuiesc) și se amenajează un parc de copii care poate fi utilizat și de copii cu dizabilități”, arată un comunicat de presă al Fundației Comunitare. 

Aceeași sursă transmite că acțiunea „Pedalează pentru un scop bun” este organizată prin utilizarea fondului de card comunitar. „Cheltuielile de organizare sunt de 8.000-9.000 lei; acestea includ materialele destinate participanților (tricouri inscripționate cu logoul programului, foi de ștampilare, hărți), dar și apă minerală, dulciuri, precum și materiale promoționale”, mai transmit organizatorii.

De asemenea, câțiva sponsori vor asigura și premii pentru o tragere la sorți și vouchere de cumpărături.

Fundația Comunitară Covasna a dat startul, miercuri, 16 august, înscrierilor la cea de-a VIII-a ediție a acțiunii „Pedalează pentru un scop bun!”. Înscrierile bicicliștilor se desfășoară în perioada 16–28 august a.c., atât pe site, cât și la sediul Fundației Comunitare Covasna. La eveniment sunt așteptate să ia parte peste 400 de persoane, cât au fost și la ediția anterioară.

Evenimentul este programat să aibă loc pe 1 septembrie, între orele 16:00 și 21:00.

Programul acțiunii debutează la ora 16:00, când vor avea loc alte înscrieri. Între orele 17:00 și 20:00 va avea loc acțiunea propriu-zisă, iar între orele 20:00 și 21:00 este programată prezentarea rezultatelor și premierea.

„Pedalează pentru un scop bun!” ajunge anul acesta la a VIII-a ediție. Cinci dintre acțiuni au avut loc la nivelul municipiului Sfântu Gheorghe, iar celelalte trei, la Târgu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.