ACTUALITATE 23 martie 2011

Nunţile de aur, sărbătorite la Primăria Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 50 vizualizări
Primăria Sfântu-Gheorghe organizează la începutul lunii mai Nunta de Aur - un eveniment prin care autorităţile doresc să sărbătorească toate cuplurile din municipiu care, timp de 50 de ani, au reuşit să rămână alături într-o căsnicie. Viceprimarul Sztakics Eva a declarat că acest eveniment ajunge în 2011 la cea de-a doua ediţie, fiind de aşteptat ca în Casa Căsătoriilor să fie sărbătorite aproximativ 50 de cupluri.

Primăria Sfântu-Gheorghe organizează la începutul lunii mai Nunta de Aur - un eveniment prin care autorităţile doresc să sărbătorească toate cuplurile din municipiu care, timp de 50 de ani, au reuşit să rămână alături într-o căsnicie.

Viceprimarul Sztakics Eva a declarat că acest eveniment ajunge în 2011 la cea de-a doua ediţie, fiind de aşteptat ca în Casa Căsătoriilor să fie sărbătorite aproximativ 50 de cupluri.

„Le vom oferi celor care vor aniversa anul acesta 50 de ani de căsătorie diplome simbolice, un mic program cultural şi, desigur, vom ciocni alături de aceştia un pahar de şampanie”, a declarat viceprimarul Sztakics.

Potrivit acesteia, soţii care aniversează în acest an 50 de ani de căsătorie sunt rugaţi să se  prezinte la Primărie, camera 17 (de luni până vineri între orele 8-14) până la data de 20 aprilie sau să contacteze Primăria la numărul de telefon 0267 316 365, pentru a fi trecuţi pe lista sărbătoriţilor din luna mai.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.