ACTUALITATE 14 decembrie 2012

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

de Székely Emőke | 63 vizualizări

Evenimentul va avea loc vineri, 21 decembrie, de la ora 8 seara în fosta clădire a tipografiei Charta din Sfântu Gheorghe.

Noaptea Devoratorilor de PublicitateIubitorii de publicitate vor beneficia de o noapte de reclame și la Sfântu Gheorghe. În cadrul șirului de evenimente „Sfântu Gheorghe – Capitala Culturală și de Tineret a Ținutului Secuiesc” va avea loc pe data de 21 decembrie Noaptea Devoratorilor de Publicitate. În cadrul programului iubitorii reclamelor vor putea vizualiza colecția de reclame din 2012 ale lui Jean Marie Bouriscot și ale realizatorului versiunii românești a show-ului, Dan Chișu.

Evenimentul numit Noaptea Devoratorilor de Publicitate s-a născut în 1981 la Paris, de atunci fiind realizat anual în 170 de orașe din 50 de țări și prezintă cele mai bune spoturi de publicitate realizate în anul respectiv.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate din Sfântu Gheorghe va avea loc vineri 21 decembrie de la ora 8 seara în fosta clădire a tipografiei Charta (în spatele Bibliotecii Judeţene). Biletele sunt puse în vânzare la Biroul de Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe şi costă 10 lei dacă le cumpăraţi din timp, pentru că prețul acestora la fața locului va fi de 15 lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.