ACTUALITATE 24 septembrie 2021

Municipiul Târgu Secuiesc: intervenții pe rețeaua de distribuție a apei potabile

de David Leonard Bularca | 982 vizualizări

Ce trebuie să știe cetățenii

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA anunță că se va efectua spălarea rețelei de apă potabilă din Municipiul Târgu Secuiesc. Intervenția pe rețea va avea loc pe 6 octombrie, miercurea, pe timpul nopții. Presiunea apei va fi mai scăzută și poate prezenta turbiditate. În anumite localități, furnizarea apei se va sista total în aceeași perioadă. 

„Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA. informează consumatorii că în municipiul Târgu Secuiesc miercuri, 6 octombrie 2021, începând cu orele 24, vom efectua spălarea rețelei de distribuție a apei potabile. Atragem atenția consumatorilor noștri că între orele 24 și 5 dimineața, adică de miercuri seara până joi dimineața, este de așteptat ca presiunea în conducte și branșamente să fie scăzută, iar turbiditatea apei potabile să depășească limitele normale. După spălarea conductelor apa potabilă va fi bună pentru consum, dar vă recomandăm ca înainte de începerea lucrărilor de spălare a conductelor, pentru perioada afectată, să faceți rezerve de apă potabilă în funcție de nevoile dumneavoastră”, a anunțat printr-o postare pe Facebook Gospodărie Comunală SA. 

În patru localități se va sista furnizarea apei potabile. 

„În perioada respectivă și în localitățile Ruseni, Tinoasa, Săsăuşi și Lunga se va sista furnizarea apei potabile. După reluarea furnizării, apa poate prezenta impurități. Solicităm consumatorilor să acorde o atenție sporită utilizării aparatelor de uz casnic și a dispozitivelor tehnice care utilizează apă în perioada indicată! Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare”, mai precizează reprezentanții operatorului regional. 

Sursa foto: Gospodărie Comunală SA – Facebook 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.