ACTUALITATE 6 noiembrie 2014

Modificări la regimul parcărilor din jurul blocurilor

de Székely Emőke | 143 vizualizări

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat joi un proiect de hotărâre cu privire la unele modificări la regimul închirierii locurilor de parcare din jurul blocurilor. Astfel, proprietarii de mașini trebuie să achite contravaloarea chiriei pentru anul următor în perioada septembrie-decembrie, iar acele închizătoare din metal nu vor mai fi cumpărate de cetățeni, ci vor constitui garanție.

Până acum chiria pe locul de parcare trebuia achitată până în martie a fiecărui an, ceea ce în multe situații însemna că șoferii foloseau locul gratis timp de două luni. De acum chiria se va achita în perioada septembrie-decembrie, pentru anul următor. De asemenea închizătoarele care costă 150 de lei au fost cumpărate de șoferi, însă în cazul în care au renunțat la locul de parcare, a fost greu să demontăm acea închizătoare chiar dacă era pe spațiul public, pentru că era proprietatea cuiva. De acum aceste închizătoare vor fi de asemenea achitate, dar suma va constitui o garanție” – a declarat viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Sztakics Éva.

La Sfântu Gheorghe sunt în jur de 2.000 de locuri de parcare amenajate în jurul blocurilor, iar chiria pentru ele este de 120 de lei pe an.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Catalin, 10 noiembrie 2014
Am o mare dilema avand in vedere ca s-au interzis tablele galbene in alte locuri din tara. Are cineva autorizatie de constructie pentru structura metalica pe domeniul public? Nu e alta, dar aia citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.