ACTUALITATE 23 octombrie 2014

Misiunile jandarmilor din acest weekend

de Covasna Media | 71 vizualizări

Jandarmii covăsneni vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competenţă, atât prin misiunile permanente, cât şi temporare, apărute la finalul acestei săptămâni. Astfel, sâmbătă începând cu ora 15.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Petrotub Roman, ce se va desfăşura pe Stadionul Municipal din municipiul Sfântu Gheorghe. De asemenea, tot sâmbătă, de la ora 19.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet ce se va disputa între echipele Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe şi Universitatea CSM Oradea, la Sala Sporturilor „Szabó Kati” din municipiu.

În perioada 26-30 octombrie vor asigura buna desfăşurare a procesiunilor religioase intitulate „Drumul rugăciunii”, care vor fi organizate în municipiul Sfântu Gheorghe. Totodată, duminică vor asigura măsurile de ordine pe parcursul desfăşurării manifestării culturale intitulate „Mihai Viteazul şi Visul Unirii – Punte peste Vremuri”, ce va avea loc în zona Pieţei Mihai Viteazul din municipiul Sfântu Gheorghe, între orele 11.45–14.00.

Pe această cale, Jandarmeria Covasna informează că spectatorii la competiţiile sportive sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfăşurare a jocurilor sportive, în apropierea şi în interiorul bazelor sportive. Spectatorii au obligaţia de a prezenta, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă documentele de acces şi, după caz, actele de identitate. Vă asigurăm că jandarmeria îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.