ACTUALITATE 9 august 2015

Mirosul pestilențial din Sfântu Gheorghe, o enigmă încă neelucidată

de Mirela Cara | 413 vizualizări

În ultima perioadă, disconfortul locuitorilor din Sfântu Gheorghe, care au de îndurat circulația anevoioasă de pe străzile tot mai aglomerate din cauza numărului mare de reparații și asfaltări care se desfășoară concomitent, a fost dublat de un miros greu și dur, ca de hazna, care deși deranjează pe toată lumea nu se știe de unde provine.

O posibilă explicație ne-a fost oferită de managerul orașului, Czimbalmos-Kozma Csaba, în opinia căruia cel mai probabil duhoarea vine de la canalizările orașului prin care nu mai circulă apa, din cauza timpului secetos. „Singurul motiv ar putea fi seceta din cauza căreia canalizările primesc mult mai puțină apă. Canalizările pluviale în mod normal sunt în permanență „spălate” de apă, dar acum canicula nu mai permite acest lucru. Deocamdată doar suspectăm că aceasta ar putea fi cauza, însă încercăm să aflăm cât de curând care este sursa care generează acest miros”, ne-a spus Czimbalmos-Kozma Csaba.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Caca soto, 10 august 2015
Managerul orașului trebuia să ofere nu o posibilă explicație ci explicația. Dacă nu e capabil sa lase funcția unuia mai priceput, cu nas mai bun și obraz mai subțire. E ozn mirosul ăsta? citeste integral
lus, 10 august 2015
Mirosul asta era si in martie.
dan, 10 august 2015
eu zic ca provine de la hala de porci sau de pui de la iesirea orasului ca mai mult miroase a ferma si a cacat de animale si de mortaciune wink emoticon;)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.