ACTUALITATE 2 mai 2018

Minor prins la volanul unui autoturism cu numere provizorii expirate

de Iulia Drăghici - Taraș | 831 vizualizări

Întâmplarea a avut loc duminică, la Hăghig

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost prins în flagrant de polițiștii din Hăghig și Vâlcele la volanul unui autoturism înmatriculat cu numere provizorii. După cercetări, oamenii legii au descoperit că acestea erau expirate încă de vara trecută.

„În data de 29.04.2018, orele 11:20, poliţiştii din cadrul posturilor de poliţie Hăghig şi Vâlcele, aflaţi în serviciu, au depistat în flagrant un minor în vârstă de 16 ani, care conducea pe drumurile publice de pe raza com. Hăghig, un autoturism înmatriculat cu număr provizoriu. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit şi faptul că numărul provizoriu era expirat din data de 26.08.2017.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Hăghig, privind săvârșirea infracțiunilor prev. și ped. de art. 335 alin. 1și art 334 alin. 1 Cod Penal, cu autorul în stare de libertate”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna, transmis miercuri.

Cu trei zile înainte, pe 26 aprilie, polițiștii au mai descoperit la volan un alt minor, în vârstă de 14 ani, care se deplasa în zona localității Sărămaș din comuna Barcani. Mama acestuia, în vârstă de 35 de ani era pasager în autovehicul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.