ACTUALITATE 15 aprilie 2014

Mii de miei controlaţi zilele acestea

de Monica Vrânceanu | 248 vizualizări

Ultimele controale ale Direcţiei Sanitar Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Covasna, vizând carnea şi produsele specifice sărbătorilor pascale, s-au soldat cu trei amenzi care au însumat 5.000 de lei.

Directorul DSVSA, Sikó-Barabási Sándor, ne-a declarat că amenzile au fost date pentru descoperirea unor cantităţi de lapte şi carne expirate, pentru transportarea unor mărfuri alimentare într-un autoturism nepotrivit şi murdar, dar şi pentru lipsa unor acte legate de unele mărfuri alimentare.

Potrivit lui Sikó, inspectorii vor controla în aceste zile toate unităţile alimentare, iar dacă până acum au fost controlate doar magazinele, de astăzi se va intra şi în pieţe, deoarece urmează să apară comercianţii cărnii de miel.

Sikó-Barabási Sándor a mai spus că, în mod estimativ, în judeţul nostru vor fi sacrificaţi în jur de 25.000 de miei pentru sărbătorile Pascale, adică jumătate din cei aproximativ 50.000 de miei existenţi în judeţ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 16 aprilie 2014
Mi se pare de asteptat sa gaseasca nereguli pentru ca NU fac astfel de controale REGULAT, negustorii nostri sunt obisnuiti mai degraba cu nerespectarea LEGII decat cu respectarea ei. Altfel ar fi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.