ACTUALITATE 21 mai 2024

Mașină de poliție, implicată în accident pe DN12

de Iulia Drăghici - Taraș | 1920 vizualizări

O mașină de poliție a fost implicată marți într-un accident pe DN 12, la intersecția cu DJ 121A. IPJ Covasna informează că două persoane au ajuns la spital. 

Autospeciala circula pe drum cu prioritate, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, când o mașină condusă de o femeie de 68 de ani a lovit-o într-un viraj la stânga, se arată într-un comunicat de presă. 

Din verificările polițiștilor a rezultat că o femeie de 68 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Ungaria, pe DJ 121A, dinspre Ghidfalău, a efectuat viraj stânga, pe DN 12, fără să acorde prioritate unei autospeciale de poliție care circula pe drumul prioritar, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului, șoferița de 68 de ani și un pasager din mașina condusă de aceasta au fost evaluați medical la fața locului, iar ulterior au fost transportați la spital în vederea continuării investigațiilor de specialitate”, a informat IPJ Covasna. 

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool, potrivit testărilor de la fața locului. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00. Traficul s-a derulat alternativ, pe un sens, dirijat, cât timp s-au desfășurat investigațiile. 

Poliția mai transmite și că cercetările continuă „în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, cu scopul de a clarifica toate circumstanțele legate de producerea accidentului rutier”. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.