ACTUALITATE 27 februarie 2014

Marilena Profiroiu se retrage din Consiliul Local Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 215 vizualizări

Consilierul local Marilena Profiroiu (PNL) va ieşi din Consiliul Local (CL) al municipiului Sfântu Gheorghe, locul său urmând să fie ocupat de următoarea pe lista liberală la alegerile locale din 2012, Corina Bote.

Anunţul a fost făcut joi, în şedinţa ordinară a CL, Marilena Profiroiu motivând că se retrage din activitatea administrativă ca urmare a apariţiei unor noi îndatoriri profesionale.

„A fost o muncă interesantă cea de consilier local, cu un drum anevoios uneori. Pot spune acum că munca de consilier e destul de solicitantă şi mi-am cam schimbat părerea despre ce înseamnă implicarea în administraţie – în sensul că înainte, privind lucrurile din afară, părea totul mai uşor”, ne-a declarat Marilena Profiroiu.

De profesie notar, Marilena Profiroiu era singurul specialist jurist din Consiliul Local, ceea ce necesita opinia şi consultarea sa de fiecare dată când Comisia Juridică trebuia să avizeze hotărâri.

Locul Marilenei Profiroiu va fi ocupat de Corina Bote, în vârstă de 26 de ani. Tânăra provine din mediul de afaceri şi este absolventă a Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului Bucureşti, având totodată studii postuniversitare de asistenţă şi dezvoltare comunitară la Universitatea Transilvania Braşov.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.