ACTUALITATE 29 octombrie 2014

Mădălin Guruianu a ieșit din consiliul de administrație al CSȘ

de Székely Emőke | 111 vizualizări

Consilierul local Mădălin Guruianu și-a cedat locul din consiliul de administrație al Clubului Sportiv Şcolar Sfântu Gheorghe lui Váncsa Albert, fostul antrenor al clubului.

„La solicitarea domnului Váncsa Albert, care și-a dorit să fie reprezentantul Consiliului Local în consiliul de administrație al Clubului Sportiv Școlar mi-am dat acordul, și am zis că nu există nici un fel de problemă. Ca de fiecare dată, dacă există cineva de specialitate, cineva care chiar crede și dorește să facă mai mult pentru un anumit consiliu de administrație, cu dragă inimă fac orice schimb necesar pentru ca și Consiliul Local să fie bine reprezentat, și școala respectivă să aibă o relație cât mai bună cu administrația publică locală” – a declarat Mădălin Guruianu.

Acesta a adăugat că în opinia lui Comisia pentru Tineret și Sport din cadrul CL nu își desfășoară activitatea așa cum ar trebui pentru că în continuare nu are un președinte. Guruianu spune că regretă faptul că legea nu spune clar ce se întâmplă cu o comisie în cazul în care aceasta nu are președinte. Consilierul și-a manifestat în mai multe rânduri dorința de a ocupa această funcție, însă acum spune că nu știe dacă ar accepta sau nu să conducă această comisie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.