ACTUALITATE 4 mai 2012

Lucrări suspendate pe Strada Muncitorilor

de Székely Emőke | 49 vizualizări

Municipalitatea aşteaptă ca societate de distribuire a gazului să mute conductele la o adâncime mai mare pentru a putea începe asfaltarea.

Nici nu au apucat să se bucure localnicii de începerea lucrărilor, și află că acestea nu pot fi efectuate deocamdată. Primarul Antal Árpád ne anunța acum câteva săptămâni că au început lucrările pe strada Muncitorilor, pentru ca ieri să ne declare că acestea au și fost suspendate.

„Firma de distribuire a gazului ne-a spus că are conductele la o adâncime de 90 de centimetri, lucru care ne-ar fi permis să asfaltăm. Când muncitorii au început să sape pentru a turna fundația drumului, s-a constatat că acele conducte de gaz se află de fapt la 60 de centimetri, așadar fundația drumului nu poate fi pusă. Acum așteptăm ca cei de la gaze să pună conductele la o adâncime mai mare, pe cheltuiala lor” – a declarat primarul Antal Árpád.

Așadar coșmarul locuitorilor de pe această stradă mai durează. Aceștia se plâng că vara praful este insuportabil, iar pe timp de ploaie strada este plină de bălți și noroi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.