ACTUALITATE 13 octombrie 2010

La Turia se face ordine în cimitire

de Monica Vrânceanu | 45 vizualizări
Cimitirele din comuna Turia intră în reabilitare totală, administrația locală de aici dorind să aducă o schimbare imaginii acestora. Primarul Turiei, Daragus Attila, a declarat că rearanjarea cimitirelor a fost deja demarată, lucrările fiind executate cu utilajele și oamenii Primăriei, pentru a se cheltui cât mai puțini bani în acest sens. ”Avem șase cimitire în toată comuna și vrem să le punem în ordine.

Cimitirele din comuna Turia intră în reabilitare totală, administrația locală de aici dorind să aducă o schimbare imaginii acestora.

Primarul Turiei, Daragus Attila, a declarat că rearanjarea cimitirelor a fost deja demarată, lucrările fiind executate cu utilajele și oamenii Primăriei, pentru a se cheltui cât mai puțini bani în acest sens.

”Avem șase cimitire în toată comuna și vrem să le punem în ordine. Cred că trebuie să acordăm importanță și acestui aspect al cimitirelor, așa că am decis să facem ceva în privința lor, astfel încât să fie mai îngrijite. Primele măsuri impun curățenie, urmând apoi să scoatem acele pietre vechi din 1700- 1800, să le amplasăm lângă biserici pentru a crea noi locuri de veci, urmând ca celelalte morminte să fie numerotate astfel încât să nu mai existe dezordinea de acum”, a explicat Daragus Attila.

Primarul a mai spus că proiectul de rearanjare include și amenajarea, în primăvara anului 2011, a unor alei între mormintele fiecăruia dintre cele șase cimitire.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.