ACTUALITATE 27 iulie 2010

La Restaurantul Park a fost aleasă Miss Soacra

de Monica Vrânceanu | 58 vizualizări
Cochete şi dornice de dans şi distracţie, aproximativ 100 de soacre din Sfântu Gheorghe s-au întâlnit duminică seară la Restaurantul Park, în cadrul ediţiei-pilot a „Întâlnirii Soacrelor”. Aranjate la patru ace, doamnele soacre au lăsat deoparte, pentru câteva ore, înţepăturile destinate nurorilor sau ginerilor, precum şi grijile pentru nepoţi, alegând să petreacă o seară numai a lor şi dând dovadă de mult umor, din moment ce au

Cochete şi dornice de dans şi distracţie, aproximativ 100 de soacre din Sfântu Gheorghe s-au întâlnit duminică seară la Restaurantul Park, în cadrul ediţiei-pilot a „Întâlnirii Soacrelor”. Aranjate la patru ace, doamnele soacre au lăsat deoparte, pentru câteva ore, înţepăturile destinate nurorilor sau ginerilor, precum şi grijile pentru nepoţi, alegând să petreacă o seară numai a lor şi dând dovadă de mult umor, din moment ce au gustat inclusiv bancuri cu şi despre… soacre.

„A fost o seară destinată soacrelor, căci deşi se spun multe despre ele, dumnealor sunt cele care, până la urmă, sunt alături de cei tineri, putându-le da multe sfaturi la începutul drumului în viaţă. Dincolo de acest lucru, cred că e nevoie de evenimente de acest gen, deoarece oamenii în vârstă nu prea mai au ocazia să iasă, să socializeze şi totuşi au nevoie de aşa ceva”, a declarat organizatorul „Întâlnirii soacrelor”, Kovacs Istvan.

Potrivit acestuia, ideea i-a venit auzind despre o întâlnire de acest gen în străinătate, iar de aici până la a organiza „Întâlnirea soacrelor” la Sfântu Gheorghe, în premieră naţională, nu a fost drum lung.

„Întâlnirea soacrelor” a cuprins şi un concurs de „Cea mai frumoasă soacră”, unde pe primul loc s-au clasat Beno Ildiko şi Bacs Anna, pe cel de-al doilea Kadar Ilona iar pe cel de-al treilea Szanto Maria. O altă secţiune a concursului le-a premiat pe soacrele cu cei mai mulţi nepoţi, câştigătoare fiind Kis Katalin, mândra bunică a şapte nepoţi. În cadrul concursului, soacrele s-au prezentat - cu multă cochetărie majoritatea evitând să-şi divulge vârstele, au defilat prin faţa altor soacre şi au vorbit despre cele mai mari comori ale lor: nepoţii şi copiii, fiind la final premiate cu flori, diplome şi sticle de vin.

Soacrele s-au arătat încântate de ideea întâlnirii, spunând că, dincolo de denumirea care stârneşte zâmbete şi comentarii, ele sunt mame şi bunici mereu preocupate de binele familiei şi al copiilor lor. Datorită succesului de care s-a bucurat printre soacrele din Sfântu Gheorghe, Întâlnirea va fi cu siguranţă reluată în 2011, propunându-şi ca până atunci să se perfecţioneze cu noi şi noi probe care să le facă pe doamne să fie tot mai inventive şi mai amuzante.

Sursa foto: Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.