ACTUALITATE 30 martie 2011

La bancomat cu cardul victimei jefuite

de Monica Vrânceanu | 34 vizualizări
Un bărbat din Sfântu-Gheorghe, care a jefuit o femeie, a fost identificat de către poliţişti după ce acesta a încercat să retragă bani de la una din băncile la care victima avea card bancar. Purtătorul de cuvânt al IJP Covasna, Andrea Buzsi, a declarat că o femeie de 29 de ani, care mergea de la serviciu către domiciliu, a fost urmărită zilele trecute de către un bărbat până în casa scării blocului unde locuia aceasta.

Un bărbat din Sfântu-Gheorghe, care a jefuit o femeie, a fost identificat de către poliţişti după ce acesta a încercat să retragă bani de la una din băncile la care victima avea card bancar.

Purtătorul de cuvânt al IJP Covasna, Andrea Buzsi, a declarat că o femeie de 29 de ani, care mergea de la serviciu către domiciliu, a fost urmărită zilele trecute de către un bărbat până în casa scării blocului unde locuia aceasta. Bărbatul a intrat în vorbă cu tânăra, iar când ea  şi-a continuat drumul către locuinţa sa, acesta a pulverizat către faţa femeii un spray iritant-lacrimogen. Victima a căzut, iar bărbatul i-a smuls poşeta, în care erau un telefon mobil, 400 de lei, acte personale şi carduri bancare.

Victima nu a suferit vătămări grave, iar pe baza descrierilor acesteia poliţiştii au întocmit un portret robot al autorului şi au demarat activităţile specifice pentru identificarea acestuia.

În urmă cu câteva zile, una dintre băncile la care femeia avea card i-a înştiinţat pe poliţişti despre faptul că s-a încercat retragerea unei sume de bani de la un bancomat din Sfântu- Gheorghe.

„Pornind de la această informaţie, poliţiştii au solicitat băncii caseta video de la bancomatul respectiv şi în urma vizionării acesteia au reuşit să aibă o imagine a suspectului. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect, O. Barna de 38 de ani, din Sfântu-Gheorghe. La domiciliul suspectului au fost identificate actele personale ale victimei, iar prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30%”, a declarat Andrea Buzsi, arătând că suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind ieri prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu-Gheorghe şi apoi instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie în formă calificată.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.