ACTUALITATE 28 iulie 2014

Kid Mania – un succes ce va fi repetat

de Székely Emőke | 82 vizualizări

S-au adunat banii necesari pentru copiii de la Centrul „Prinț și Cerșetor”, astfel încât să poată pleca într-o tabără

Dat fiind faptul că organizatorii și-au atins scopul, Ziua „Kid Mania” care a avut loc sâmbătă se va repeta și în perioada următoare.

Curtea interioară a Primăriei Sfântu Gheorghe a fost locul de desfășurare a primei ediții Kid Mania, acțiune de caritate organizată de câțiva întreprinzători din Sfântu Gheorghe cu scopul de a aduna fonduri pentru locuitorii Centrului „Prinț și Cerșetor”. La rândul lor copiii s-au pregătit din plin și au adus pe scena amplasată la fața locului reprezentații de dans, la una dintre ele copilașii de doar câțiva ani au dansat împreună cu colegii lor adolescenți, stârnind aplauzele celor prezenți.

Kid Mania Sfantu Gheorghe iulie 2014 - 03

De altfel, copiii au pregătit desene pentru cei care au organizat această zi pentru ei, iar adulții au fost de-a dreptul emoționați când au primit darurile de la cei mici.

„Consider că acțiunea a fost un succes, toți cei care au venit la eveniment s-au simțit bine, iar acesta a fost scopul nostru principal. Pe parcursul zilei au avut loc tot felul de activități distractive, la care s-au implicat toți cei prezenți. Un aspect important pentru noi a fost acela ca locuitorii orașului să se întâlnească cu cei de la Prinț și Cerșetor, și să stea la aceeași masă cu ei” – ne-a declarat organizatoarea Molnár Erzsébet.

Aceasta a mai spus că reprezentanții firmelor implicate au convenit să nu facă publice sumele care s-au adunat la acțiune, dar a dezvăluit că s-au adunat banii necesari pentru ca cei de la Centrul „Prinț și Cerșetor” să poată pleca într-o tabără.

Evenimentul a fost organizat de agenția de turism „Trip Mania”, Restaurantul Rézkakas, Transilvania Broker, Autocenter și Florăria Tears, și pentru că evenimentul a fost un succes, îl vor repeta, iar cei ajutorați vor fi copiii de la alte instituții care vor avea sarcini precise la organizarea evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.