ACTUALITATE 17 mai 2017

Karting gratuit de Ziua Copilului la Târgu Secuiesc

de Iulia Drăghici - Taraș | 2000 vizualizări

Copiii în vârstă de maxim 9 ani pot petrece Ziua Copilului într-un mod inedit alături de părinții lor la circuitul de karting de la Târgu Secuiesc. Pe 1 iunie, începând cu ora 12:00, aici va avea loc un eveniment interactiv, cu premii surpriză pentru participanți. Intrarea este liberă.

„Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieții, precum cei mici. Să sărbătorim alături de micuții noștri şi să ne lăsăm inspirați de bucuria lucrurilor simple şi să nu uităm de copilul din noi. Așadar, această zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de copilărie şi cum altfel decât alături de echipa CSSK la Circuitul Skat Kart.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare să ne distrăm împreună cu cei mici. Va fi un program interactiv, karturi pentru cei mici şi premii surpriză. Şi știți care este partea cea mai frumoasă? Intrarea este liberă pentru toată lumea. Vârsta maximă a micilor participanți este de 9 ani”, transmit organizatorii prin intermediul Facebook.

Avantajele kartingului și ideea organizării evenimentului

Ca orice sport, kartingul implică disciplină, concentrare, dar și curaj şi foarte multă ambiție, ne-au declarat coordonatorii evenimentului, care spun de asemenea că „acest sport dezvoltă spiritul de observație, reflexele, spiritul de echipă şi fair play”.

„Noi suntem un Club Sportiv de karting ce îşi desfăşoară activitatea din anul 2011 şi avem sediul la Circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc. Ideea a luat naştere prin faptul că lucrăm cu cei mici în fiecare zi în domeniul kartingului, astfel am alăturat cele două pasiuni ale noastre şi a luat naştere acest eveniment foarte drag nouă. Ne dorim ca prin intermediul acestui eveniment să aducem în sufletele celorlalți un strop din atmosfera kartingului şi cum altfel decât prin joc. Ne-am dorit o zi plină de distracție şi voie bună alături de copiii ce ne vor fi alături. Ne place să spunem despre noi că suntem o mică familie ce primeşte cu brațele deschise pe orice pasionat sau curios al motorsportului”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, reprezentantul CSSK, Adina Stănescu.

Circuitul de karting din Târgu Secuiesc are o pistă de 1.431m lungime, cu o lățime de 8-10 m și respectă cele mai înalte standarde de siguranță impuse de Federația Internațională de Karting.

Pentru alte detalii despre eveniment, organizatorii pot fi contactați pe Facebook prin intermediul paginii CSSK – Club Sportiv SKAT KART.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.