ACTUALITATE 17 februarie 2013

Junior Soccer Sfântu Gheorghe, locul 7 la Brașov Indoor Cup

de Székely Emőke | 646 vizualizări

Copiii din Sfântu Gheorghe au câştigat grupa din care a făcut parte şi Academia Gheorghe Hagi

Junior Soccer februarie 2013

Școala de fotbal Junior Soccer Sfântu Gheorghe a participat în perioada 15-17 februarie la renumitul turneu de fotbal „Braşov Indoor Cup”, cu echipa de copii născuţi după 1 ianuarie 2004. Acest turneu de fotbal a adunat la start 137 de echipe la 5 categorii de vârstă, din 5 ţări: România, Ungaria, Republica Moldova, Ucraina şi Serbia.

La categoria 2004 au luat startul 28 de echipe, printre cele mai cunoscute fiind Academia Gheorghe Hagi, Dinamo Bucureşti, FC Braşov, FC Argeş, FC Vaslui, Oţelul Galaţi, CSM Focşani, ACS Kinder Târgu Mureş, Vojvodina Novi Sad, Luceafărul Cluj, Tâmpa Braşov.

Junior Soccer Sfântu Gheorghe a făcut parte din grupa D, alături de FC Benta Braşov, Stars Brăila şi Academia Gheorghe Hagi. Covăsnenii au câștigat grupa, calificându-se mai departe pentru jocuri de clasament 1-8. Primul adversar şi cel mai puternic a fost Dinamo Bucureşti, echipa care s-a clasat pe locul 3 în Campionatul Naţional de fotbal la această categorie în anul 2012. După un joc foarte disputat şi cu multe ocazii de gol la ambele porţi, Dinamo a câştigat cu 2-0, dar copiii noştri au jucat de la egal la egal cu adversarul. Meciul următor Junior Soccer a întâlnit FK Miercurea Ciuc, joc pierdut cu 2-1, gol marcat de Tusa Balázs. În jocul pentru locurile 7-8, Junior Soccer a întâlnit ACS Kinder Târgu Mureş şi după o prestaţie bună a copiilor, meciul a fost câştigat cu 3-0, goluri: Tusa Balázs, Bente Krisztián, Molnár Norbert. La final, Junior Soccer Sfântu Gheorghe a ocupat locul 7 al competiţiei.

Conducerea Şcolii de fotbal Junior Soccer mulţumeşte Romill Srl, Szőcs József, Sz-Pandnor,

Mancip Srl şi tuturor sponsorilor şi părinţilor pentru sprijinul acordat, dar şi copiilor din cadrul clubului pentru devotamentul şi implicarea de care au dat dovadă.

Teme articol: Junior Soccer
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.