ACTUALITATE 26 aprilie 2017

Județul Covasna, promovat de Blue Air pe 100 de curse aeriene internaționale

de Iulia Drăghici - Taraș | 3328 vizualizări

Un articol despre județul Covasna a fost publicat în revista oficială a companiei aeriene Blue Air, care va putea fi găsită gratuit în aeronavele Blue Air care pleacă din România în peste 100 de curse internaționale. Materialul, scris pe patru pagini, este bilingv, în română și engleză, și informează cititorii despre cum arată o vacanță în județul Covasna. Peste 400.000 de persoane, cetățeni români și străini, vor putea citi astfel despre județul nostru.

Ioana M. Stan, autoarea articolului „Vizitează Covasna, un tărâm de vis”, a făcut parte dintr-un grup de jurnaliști, bloggeri și formatori de opinie care a fost anul trecut în vizită în județul Covasna, printr-un program coordonat de autoritățile județene. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate, astfel că pentru prima dată în istorie, județul Covasna este promovat în paginile unei companii aeriene de prestigiu, printr-o modalitate care are „un impact de 2.000 de ori mai mare decât mediile tradiționale”, potrivit site-ului Blue Air.

„Imaginați-vă un prânz servit pe iarbă, cu un gulaș gătit la ceaun, lângă o felie zdravănă de pâine. La desert, un kürtőskalács îmbrăcat într-o crustă crocantă de zahăr și un pahar de pălincă aromată. După masă, relaxare într-o piscină cu apă minerală. Așa sunt vacanțele în Covasna: simple, autentice, relaxante și tradiționale”, scrie în materialul publicat în revista Inflight Blue Air, alături de alte articole cu vacanțe din Valencia, Lombardia, dar și Bușteni, Delta Dunării sau alte zone din Transilvania.

Președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că este încântat de idee și de această posibilitate importantă de promovare a județului Covasna în rândul turiștilor de naționalitate română, pentru că ei constituie 90% dintre turiștii care vizitează anual județul Covasna, dar mai ales pentru că anul 2017 este Anul Turismului în județul Covasna.

BlueAir2

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.