ACTUALITATE 11 ianuarie 2017

IȘJ Covasna face colectă de cărți și manuale pentru Școala din Comandău

de Iulia Drăghici - Taraș | 1988 vizualizări

Într-o notă adresată tuturor unităților de învățământ din județul Covasna, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) îndeamnă la solidaritate în dorința de a reconstrui biblioteca Școlii din Comandău, distrusă de flăcări în incendiul de luni, 9 ianuarie.

Cărțile, manualele școlare și materialele didactice donate vor fi colectate la nivelul unităților de învățământ, iar apoi transportate la IȘJ și în final la Școala Gimnazială „Horn David” de la Comandău, unde învață circa 100 de elevi.

„După evenimentul nefericit din 9.01.2017, în urma căruia Școala Gimnazială „Horn David” din Comandău a pierdut, pe lângă alte bunuri materiale, toate cele aproximativ 9.000 de cărți din biblioteca școlii apelăm la solidaritate și spirit civic. De aceea, rugăm, în limita posibilităților, să organizați în unitatea dumneavoastră de învățământ acțiuni de colectare de cărți – manuale școlare (ciclul primar, ciclul gimnazial), cărți de literatură pentru copii (în limba română și limba maghiară), cărți de specialitate etc. De asemenea, se pot dona și materiale didactice – hărți, planșe, materiale demonstrative actului educațional”, arată mesajul postat de IȘJ și pe site-ul propriu, www.isj.edu.ro.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.