ACTUALITATE 1 septembrie 2016

Întorsura Buzăului va avea un centru cultural

de Iulia Drăghici - Taraș | 764 vizualizări

Clădirea fostului sediu BCR din Întorsura Buzăului, situată lângă Catedrala „Sfânta Treime”, va fi cumpărată de Primăria oraşului şi va fi transformată într-un centru cultural modern. Săptămâna viitoare vor începe procedurile de achiziţie, iar în circa trei luni centrul ar putea fi funcţional, potrivit primarului Leca Băncilă.

„Va fi un centru cultural. Va fi o bibliotecă, o sală de expoziţii, câteva birouri vor fi ocupate şi de Primărie, o sală de conferinţe, sală de cununii şi la subsol va fi arhiva oraşului. Ieri am scos hotărârea de Consiliu, într-o săptămână numim comisia de negociere. O să oferim 800.000 de lei, aproape 200.000 de euro. Casa de Cultură sau sala de spectacole e una, iar centrul cultural va fi ceva mai mic. În două, trei luni o să îl deschidem”, a declarat joi pentru „Observatorul de Covasna”, primarul din Întorsura Buzăului, Leca Băncilă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ana, 13 septembrie 2016
o idee foarte buna pentru unii, pentru altii probabil le place sa stea inghesuiti la biroul de taxe si impozite cand au cate ceva de plata -o amenda, un impozit-. daca se face ceva, de ce se face, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.