ACTUALITATE 9 octombrie 2014

Întâlnirea veteranilor agriculturii covăsnene

de Covasna Media | 61 vizualizări

Aproape o sută de specialişti pensionari din agricultură au participat miercuri, 8 octombrie la cea de-a doua ediţie a „Întâlnirii veteranilor agriculturii covăsnene”, care a avut loc în curtea Centrului European de Studii Arcuş. La evenimentul organizat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Agrosic”, Direcţia Agricolă Covasna, Camera Agricolă Covasna, precum şi Consiliul Judeţean Covasna, au fost acordate distincţii acelor specialişti ce şi-au adus aportul, în decursul timpului, la dezvoltarea agriculturii judeţene.

În deschiderea evenimentului, directorul Direcţiei Agricole Covasna, Könczei Csaba, i-a salutat pe cei prezenţi.

În cuvântul rostit, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor, a subliniat: „În judeţul Covasna, colaborarea între instituţiile agricole este foarte bună. Datorită acestui fapt, am reuşit să stimulăm organizarea de expoziţii de bovine, să organizăm în mod regulat întâlnirea crescătorilor de animale pentru că, pe lângă marii fermieri, trebuie acordată o mai mare atenţie şi micilor fermieri. Dorim să continuăm şi pe viitor să organizăm aceste reuniuni.”

Ca şi în anul trecut, veteranilor agriculturii covăsnene li s-au acordat trei premii: Orbán Miklós sen. cadru didactic al Fundaţiei LAM, a fost distins pentru rolul său asumat în educarea şi formarea fermierilor, dr. Ștefan Codreanu a fost premiat pentru activitatea desfăşurată în folosul comunităţii agricultorilor, iar Mucsi Mihály a primit premiu pentru transmiterea cunoştinţelor practice.

Consiliul Judeţean Covasna

Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 10 ore, 4 minute

Concert Mozart

Acum 10 ore, 49 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.