ACTUALITATE 16 iulie 2010

Întâlnirea soacrelor, amânată pentru vinerea viitoare

de Ana Sidon | 115 vizualizări
Întâlnirea soacrelor programată pentru astăzi în fața Restaurantului Park a fost amânată pentru vinerea viitoare, în ideea de a fi organizată cât mai bine. Organizatorul Kovacs Istvan a explicat că Festivalul se află la prima ediție și necesita mai mult timp pentru ca toate aspectele să fie bine puse la punct și momentul să cuprindă cât mai multe părți originale, astfel că l-au lăsat pentru săptămâna viitoare. Întâlnirea

Întâlnirea soacrelor programată pentru astăzi în fața Restaurantului Park a fost amânată pentru vinerea viitoare, în ideea de a fi organizată cât mai bine.

Organizatorul Kovacs Istvan a explicat că Festivalul se află la prima ediție și necesita mai mult timp pentru ca toate aspectele să fie bine puse la punct și momentul să cuprindă cât mai multe părți originale, astfel că l-au lăsat pentru săptămâna viitoare. Întâlnirea soacrelor va cuprinde printre altele bancuri cu și despre soacre, momente vesele, concursuri, Miss Soacra și un prilej de a lua masa și a de a petrece în familie alături de soacre.

Sursa foto: inpanamea.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.