ACTUALITATE 24 august 2010

Înşelaţi cu câte 1.000 de lei pentru locuri de muncă în Italia

de Monica Vrânceanu | 55 vizualizări
Poliţiştii covăsneni cercetează un nou caz de înşelăciune cu promisiuni de locuri de muncă, în care doi bărbaţi au fost înşelaţi cu câte 1.000 de lei în schimbul unor contracte de muncă în Italia. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Dumitru Ungureanu, un bărbat în vârstă de 45 de ani din localitatea Alungeni (Turia) - M. Andras, este cercetat de poliţiştii din Târgu

Poliţiştii covăsneni cercetează un nou caz de înşelăciune cu promisiuni de locuri de muncă, în care doi bărbaţi au fost înşelaţi cu câte 1.000 de lei în schimbul unor contracte de muncă în Italia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Dumitru Ungureanu, un bărbat în vârstă de 45 de ani din localitatea Alungeni (Turia) - M. Andras, este cercetat de poliţiştii din Târgu Secuiesc pentru înşelăciune.

T. Bertalan şi D. Gabor, ambii din municipiul Târgu Secuiesc, l-au reclamat pe M. Andras, susţinând că acesta din urmă le-a pretins şi a primit de la ei câte 1.000 de lei, promiţându-le că le va face rost de constracte de muncă în Italia. Cei doi spun că toate acestea s-au întâmplat în urmă cu mai bine de un an, timp în care deşi au plătit respectivele contracte, locurile de muncă s-au lăsat aşteptate.

Înşelaţii spun că au luat legătura de mai multe ori cu M. Andras, însă acesta le-a pretins răbdare de fiecare dată, susţinând că a depus banii la o societate din Miercurea Ciuc, care se va ocupa de perfectarea actelor.

Cazul este cercetat în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.