ACTUALITATE 9 septembrie 2011

Înscrierile pentru Concursul Contact, pe ultima sută de metri

de Monica Vrânceanu | 49 vizualizări

Concursul de fotografie Contact, organizat de către Primăria Sfântu-Gheorghe în cadrul manifestărilor “Sfântu Gheorghe - oraș de 550 de ani”, are ca termen limită de depunere a lucrărilor data de 15 septembrie, deci cei care vor să participe la acesta trebuie să se grăbească. În concurs vor fi acceptate atât fotografii ale profesioniștilor cât și ale amatorilor, dorindu-se ca imaginile să capteze momente din viața orașului Sfântu- Gheorghe, fie acestea din trecut sau din prezent.

Astfel, în concurs vor fi acceptate fotografii realizate între 1 ianuarie 2009 și 1 septembrie 2011, câştigătorii urmând a fi selectaţi de către un juriu format din fotografi profesionişti, în vreme ce municipalitatea va oferi premii între 400 şi 1.000 de lei. Fotografiile acceptate în concurs vor fi expuse la Casa cu Arcade din Sfântu-Gheorghe.

Organizatorii concursului recomandă următoarele teme: fotografii de ştiri (fotoreportaje) – fotografii de evenimente, portretizări, portrete, fotografii artistice, sport, ştiinţă şi natură, relatări din viaţa socială, fotografii documentare, umor. Fotografiile (maxim cinci de concurent) sunt aşteptate alături de formularul de înscriere completat, iar pentru înscriere nu trebuie achitată nicio taxă.

În concurs se pot depune şi lucrări formate dintr-o serie de fotografii, care au fost realizate într-o perioadă mai lungă de timp, pe parcursul mai multor ani. Lucrările participante la concurs trebuie trimise atât în formă digitală cât şi în formă tipărită, la adresa de e-mail foto550@sepsi.ro, respectiv la adresa: strada Petőfi Sandor, nr. 6, Sfântu-Gheorghe.

Minute pentru sănătate

Tot în acțiunile “Sfântu-Gheorghe - oraș de 550 de ani” se înscrie și evenimentul ”550 de minute dedicate sănătăţii”, care va avea loc sâmbătă între orele 10 și 21, în sala de gimnastică a Farmaciei Pro Sana, pe str. Benedek Elek, nr. 2. În cadrul acestui eveniment vor avea loc prezentări și discuții cu diverși medici, pe teme precum „Gastroenterologia astăzi – diagnostic şi terapie”, „Aspecte noi în investigarea şi tratamentul sterilităţii”, „Importanţa vaccinului anti-HPV în prevenirea cancerului de col uterin” și „Rolul prevenţiei în pediatrie”. După-amiaza se vor desfășura câteva demonstrații de Pilates pentru copii și pentru femei însărcinate. Intrarea fiind liberă, locurile vor fi limitate, așa că cei care doresc să participe la aceste acțiuni se pot înregistra la numărul de telefon 0724 278 407.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.