ACTUALITATE 29 septembrie 2010

Începe asfaltarea DN12

de Ana Sidon | 100 vizualizări
Şi lucrările la podul de la Gară, ce aparţine tot de DN12, ar putea fi demarate în curând Lucrările de asfaltare pe DN12, pe tronsonul Bixad - Malnaș - Sfântu-Gheorghe, sunt programate să înceapă zilele acestea, intenția constructorului fiind de a finaliza cât mai curând zona aceasta. Afirmația îi aparține directorului Inspectoratului Teritorial în Construcții (ITC), Mild Zoltan, care a mai precizat totodată și că lucrările la podul de la Gară, ce aparține tot de DN12, s-ar putea să fie demarate în curând.

Şi lucrările la podul de la Gară, ce aparţine tot de DN12, ar putea fi demarate în curând

Lucrările de asfaltare pe DN12, pe tronsonul Bixad - Malnaș - Sfântu-Gheorghe, sunt programate să înceapă zilele acestea, intenția constructorului fiind de a finaliza cât mai curând zona aceasta.

Afirmația îi aparține directorului Inspectoratului Teritorial în Construcții (ITC), Mild Zoltan, care a mai precizat totodată și că lucrările la podul de la Gară, ce aparține tot de DN12, s-ar putea să fie demarate în curând.

„Am promisiunea că îl fac, probabil se va lucra la partea inferioară”, a spus Mild Zoltan.

Anul acesta vor fi reabilitate 13 poduri de pe DN12, pe tronsonul amintit, lucrările fiind deja începute la jumătatea lunii iulie.

Potrivit proiectului, pe DN 12 se vor întinde trei straturi de asfalt în urma cărora nivelul drumului va fi ridicat cu aproximativ 18 cm, în afara localităţilor lăţimea părţii carosabile va creşte în medie cu 1,5 metri, iar şanţurile vor fi betonate.

Reabilitarea DN 12 începe din Bixad, urmând ca până la finele anului să fie întins primul strat de asfalt pe raza localităţilor.

Foto: metropola-brasov.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
George, 29 septembrie 2010
dar intre Covasna si Targu Secuiesc, cand vor binevoi sa inceapa lucrarile? ca ne-am saturat de atatea minciuni...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.