ACTUALITATE 10 iunie 2024

Încep înscrierile pentru programul de internship organizat de Primăria Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 871 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe a anunţat că organizează şi în acest an un program de internship pentru studenţi, oferindu-le posibilitatea de a face practică pe timpul verii în cadrul instituţiei.

Reprezentanţii Primăriei au precizat că cei interesaţi se pot înscrie în perioada 10- 23 iunie, selecţia participanţilor urmând să se facă pe bază de interviu.

„Tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înţelegere a funcţionării municipalităţii şi de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoştinţele dobândite. Programul se va desfăşura între 17 iulie şi 14 august”, se arată într-un anunţ postat pe pagina de internet a Primăriei.

Tinerii selectaţi vor face practică la cabinetele celor doi viceprimari, precum şi în cadrul altor birouri din cadrul Primăriei şi la mai multe instituţii subordonate.

Cei interesaţi trebuie să trimită CV-ul (Europass), copia cărţii de identitate, adeverinţa care să ateste statutul de student sau adeverinţa de studii până pe data de 23 iulie, pe adresa noemi.andrei@sepsi.ro şi să completeze formularul de înscriere disponibil pe pagina de internet a Primăriei.

„Între 8 şi 12 iulie candidaţii vor susţine un interviu, pentru ca organizatorii programului să poate alege biroul sau instituţia subordonată în care stagiarii îşi vor desfăşura internshipul, în funcţie de studiile şi interesele lor. În 2021, un număr de 14 tineri au participat la acest program al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, în 2022 au fost 15 participanţi, iar în anul trecut au participat 9 de persoane”, au precizat autorităţile locale.

Sursa foto: sfantugheorgheinfo.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.