ACTUALITATE 30 august 2020

Pagube materiale însemnate produse de incendiul de la gaterul din Covasna

de Daniela Luca | 3402 vizualizări

Focul a distrus o hală de producție și acoperișul unui depozit de lemne, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești  

Pompierii covăsneni au intervenit în acest weekend cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă la un incendiu care s-a produs sâmbătă după-amiază la un gater din localitatea Covasna. Peste 45 de pompieri militari și voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Covasna, Reci și Ozun au luptat ore în șir cu flăcările. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești.

Dispeceratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna a fost anunțat sâmbătă după-amiază despre producerea unui incendiu la un gater din localitatea Covasna.

„La localizarea și stingerea incendiului au intervenit 28 de pompieri militari, cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc și Detașamentului Sfântu Gheorghe și 18 voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Covasna, Reci și Ozun”, transmite ISU Covasna.

O parte din forțele participante au rămas la fața locului odată cu lăsarea întunericului pentru supravegherea zonei.

Pompierii covăsneni informează că focul a mistuit o hală de producție și utilaje aflate în interior. Totodată, incendiul a degradat și acoperișul unui depozit de lemne, confecționat din lemn, pe o suprafață de cca. 20 metri pătrați.

Se estimează că suprafața afectată în urma incendiului este de 3.000 metri pătrați.

Potrivit pompierilor, nu sunt pierderi de vieți omenești, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Sursă foto: Facebook/ISU Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.