ACTUALITATE 13 februarie 2021

Incendiu violent la Sfântu Gheorghe: o persoană a fost găsită carbonizată

de Iulia Drăghici - Taraș | 7987 vizualizări

Cel mai probabil focul a pornit din cauza jarului căzut dintr-un sistem de încălzire

O persoană în vârstă de 75 de ani a decedat într-un incendiu izbucnit vineri seara la o locuință din Sfântu Gheorghe, anunță ISU Covasna. Intervenția pompierilor a durat aproximativ patru ore.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul unei gospodării, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

„La momentul sosirii forțelor de intervenție, acoperișul unei clădiri cu funcțiuni mixte ardea generalizat, iar o parte din acesta era prăbușit în interiorul construcției. Exista pericolul ca incendiul să se propage la alte două anexe și clădiri din vecinătate.

Din nefericire, printre dărâmături a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 75 de ani”, anunță reprezentanții ISU Covasna.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Covasna precizează și că cel mai probabil cauza incendiului a fost jarul căzut dintr-un sistem de încălzire. De asemenea, au fost înregistrate și mai multe pagube materiale.

„În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă jarul căzut dintr-un sistem de încălzire pe materiale combustibile, au ars un garaj cu un autovehicul în interior, camera de locuit, acoperișul unui atelier de confecționat mobilă și diferite bunuri din interior”, se precizează în informarea transmisă de ISU.

Sursa foto: ISU Covasna. 

David Leonard Bularca 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.