ACTUALITATE 24 februarie 2021

Incendii la două anexe gospodărești din Biborțeni și Zoltan

de David Leonard Bularca | 1298 vizualizări

ISU Covasna anunță că la unul dintre incendii a fost nevoie de șase autospeciale

În ultimele 24 de ore, pompierii covăsneni au avut două intervenții de stingere a focului, în localitățile Biborțeni și Zoltan. În cazul primei locații, pentru stingerea incendiului de la o anexă gospodărească a fost nevoie de șase autospeciale.

În cazul incendiului din localitatea Biborțeni, cauza probabilă o reprezintă aprinderea intenționată a acestuia, anunță ISU Covasna, într-un comunicat de presă.

„În primul caz s-a acționat cu 6 autospeciale cu apă și spumă din cadrul Punctului de lucru Baraolt, Detașamentului Sfântu Gheorghe și al Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Baraolt, Brăduț și Bățanii Mari, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o șură de fânețe în care erau depozitați aproximativ 1600 de baloți de furaje. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă utilizarea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se arată în comunicat.

La Zoltan, se pare că incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit. 

 „În al doilea caz un incendiu provenit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit electric a cuprins o magazie în care erau depozitate mai multe bunuri și piese metalice. Pompierii militari au intervenit prompt si au stins incendiul înainte ca acesta să se propage la un grajd cu animale”, mai informează ISU Covasna.

Sursa foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.