ACTUALITATE 1 septembrie 2020

Încă 3 angajaţi ai Judecătoriei Întorsura Buzăului, diagnosticaţi cu COVID; activitatea cu publicul, suspendată

de Agerpres | 1647 vizualizări

Activitatea cu publicul a Judecătoriei Întorsura Buzăului a fost suspendată până pe data de 8 septembrie, după ce alţi trei angajaţi ai instituţiei au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

„Au mai fost confirmate pozitiv trei persoane, în total acum sunt şase. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare, este o locaţie cu risc deoarece este frecventată de foarte multe persoane, de aceea am decis să o închidem până pe data de 8 septembrie. Deci activitatea va fi reluată începând cu data de 9“, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Covasna,  Ágoston László.

Judecătoria Întorsura Buzăului şi-a suspendat programul cu publicul şi în perioada 24-28 august 2020, după depistarea primelor trei cazuri de COVID-19.

Conducerea instituţiei a precizat că la ora actuală în activitate mai sunt doar un grefier şi 2 magistraţi, iar dosarele care aveau termen de judecată vor fi reprogramate.

  „Se recomandă justiţiabililor şi reprezentanţilor legali ai acestora, ca toate cererile şi înscrisurile să se comunice prin mijloace de comunicare electronică permise de lege - la nr. de fax 0267 370254, e-mai: jud-ibuzaului-reg@just.ro / jud.intbuzaului@just.ro“, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Judecătoriei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.