ACTUALITATE 5 iunie 2022

În urma accidentului mortal din Sfântu Gheorghe șapte gospodării au rămas fără curent

de David Leonard Bularca | 12859 vizualizări

Șapte gospodării au rămas fără energie electrică duminică, 5 iunie, în urma accidentului în care un bărbat în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața. În aproximativ o oră și jumătate defecțiunile se vor remedia, a transmis, pentru Observatorul de Covasna - CovasnaMedia.ro, șefa serviciului de PR și Comunicare de la Electrica, Nora Dudiță.

„În urma accidentului semnalat, de la intersecția străzilor Vânătorilor şi Ghioceilor, a fost distrusă o cutie de distribuție (CD) și două cutii electrice stradale, din policarbonat (FDCS). Din prima cutie erau alimentați cu energie electrică 4 utilizatori iar din cea de-a doua 3 utilizatori. În total 7 utilizatori sunt nealimentați cu energie electrică, în acest moment. La fața locului se află o echipă de intervenție operativă a DEER. Revenirea la schema normală de funcționare, prin realimentarea utilizatorilor, se va realiza în decurs de o oră și jumătate”, a declarat Nora Dudiță.

Duminică a avut loc un accident pe strada Vânătorilor din Sfântu Gheorghe. O mașină condusă de un tânăr de 21 se ani a intrat în coliziune cu o motocicletă pe care se afla un bărbat în vârstă de 29 de ani. Cel din urmă și-a pierdut viața în urma impactului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.