ACTUALITATE 4 martie 2015

Hoții i-au furat 15.000 de lei din casă

de Székely Emőke | 130 vizualizări

Un bărbat de 79 de ani din Sfântu Gheorghe a anunțat marți Poliția după ce a observat că cineva i-a furat din casă 15.000 de lei. Oamenii legii au stabilit că bărbatul ar fi invitat în apartamentul său două persoane pe care le cunoştea din vedere, iar după ce acestea au plecat a constatat că îi lipseşte suma de bani. Polițiștii îi caută pe hoți pentru a-i trage la răspundere.

De asemenea, IPJ Covasna transmite următoarea recomandare: „Nu permiteţi persoanelor străine, ori pe care le cunoaşteţi doar din vedere, să pătrundă în locuinţa dumneavoastră. Acestea pot părea prietenoase şi binevoitoare, însă de cele mai multe ori scopul vizitei este altul decât acela de a vă oferi doar companie. Puneţi în vedere persoanelor vârstnice din familia dumneavoastră care locuiesc singure că primirea unor astfel de vizite reprezintă un real pericol. Este bine să reţineţi cât mai multe informaţii despre persoanele care vă calcă pragul (nume, ocupaţie, unde locuieşte, semnalmente ş.a.); acestea pot fi de mare ajutor poliţiştilor în cadrul unei anchete.”

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ARTUR, 5 martie 2015
PROBABIL CA A AVUT CHEF DE O PARTIDA DE SEX , ASA SE INTAMPLA CAND ITI UMBLA HORMONII AIUREA !
ASociatia ProCovasna, 5 martie 2015
si pentru ca traim in Romania, probabil ca in prezent IPJ Covasna a demarat investigatii pentru a stabili de unde avea 15.000 de lei un batran de 79 de ani din municipiul Sfantu Gheorghe.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.