ACTUALITATE 13 aprilie 2011

HITI adună informații pentru voluntariatul din Covasna

de Monica Vrânceanu | 118 vizualizări

Centrul de Voluntariat HITI, inaugurat la începutul acestei luni la Sfântu Gheorghe, a demarat înscrierea persoanelor, asociațiilor și instituțiilor care doresc să figureze în Ghidul oportunităților de Voluntariat din județul Covasna.

Potrivit coordonatorului Centrului, Kelemen Eva, Ghidul va fi o bază de date foarte completă care va oferi toate informațiile necesare din voluntariatul covăsnean, astfel încât acesta va fi foarte util atât celor dornici de a realiza acțiuni de voluntariat precum și celor care vor vrea să se implice ca voluntari.

”Ghidul va fi o publicație menită să vină în sprijinul persoanelor interesate de activități de voluntariat, dar și a organizațiilor neguvernamentale și a instituțiilor publice interesate să lucreze cu voluntari. Această publicație reprezintă principalul instrument în orientarea, pe termen lung, a persoanelor interesate de voluntariat spre activitățile derulate în folosul comunității covăsnene. Ghidul va cuprinde informații despre organizațiile neguvernamentale, respectiv instituțiile publice din județul Covasna interesate să lucreze cu voluntari și despre activitățile pe care le pot desfășura voluntarii pe parcursul unui an”, a explicat Kelemen Eva.

Informații exacte despre procedura de înscriere în Ghid se pot obține la adresa de email onkenteskozpont@gmail.com sau la numărul de telefon 0733-672.329.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.