ACTUALITATE 6 noiembrie 2014

Hidrocolonoterapia – între prevenție și tratament

de Székely Emőke | 272 vizualizări

Substanțele toxice acumulate în colon pot provoca o serie de neplăceri și chiar boli, motiv pentru care, spun specialiștii, curățarea colonului este la fel de importantă ca dușul de zi cu zi. Locuitorii din Sfântu Gheorghe au posibilitatea de a beneficia de o modalitate modernă de curățare a colonului chiar în oraș, pe strada Nicolae Bălcescu, unde există un cabinet dotat cu un aparat de hidrocolonoterapie de ultimă generație.

Hidrocolonoterapia este o metodă de curățare a colonului practicată peste tot în lume, deoarece atunci când spălăm colonul, substanțele toxice, tot ceea ce s-a adunat și s-a depus în colon, este eliminat de apă. Este practic o versiune nouă a clismei, dar prin clismă se poate curăța practic doar jumătate din colon, cealaltă jumătate nu e sigur că se curăță, și de aceea cercetătorii au dezvoltat un aparat de hidrocolonoterapie. Al nostru este un aparat de ultimă generație, cu care putem spăla colonul în totalitate. Și asta pentru că apa intră în colon cu o presiune adecvată corpului uman. Experiența arată că de-a lungul anilor în colon se poate aduna o cantitate destul de mare de substanțe toxice, date în special de alimentație nesănătoasă, de stilul de viață sedentar, și pentru că nu mai trăim în felul în care trăiau oamenii odinioară, și anume activi și cu alimentație sănătoasă, colonul are tendința de a depozita tot felul de reziduuri” – ne-a declarat coproprietara cabinetului din Sfântu Gheorghe, Pál Katalin.

Aceasta a mai spus că adunarea acestor substanțe în colon are tot felul de consecințe, de la constipație la balonare, la incomoditate în zona abdominală, sau chiar depresie pentru că, spune ea, dacă colonul nu este curat, avem o stare generală proastă care poate duce la depresie.

Recomandată şi adolescenților cu acnee

„Un colon curățat are efecte asupra întregului corp, care revine practic la funcționare normală, și poate chiar să oprească dezvoltarea unor boli. Noi ne gândim însă în primul rând la prevenție, și am adus aparatul în primul rând acelor persoane care consideră că este important să facă duș și înăuntru” – spune Pál Katalin.

Tratamentul poate rezolva deseori probleme ale pielii, pentru că pielea este cea care „dă alarma” în cazul în care ceva nu funcționează așa cum trebuie în organism. De aceea hidrocolonoterapia este recomandată și adolescenților care se confruntă cu acnee. De asemenea se recomandă persoanelor cu surplus de greutate, celor care încep să aibă probleme date de stilul de viață sedentar, inclusiv celor cu probleme de concentrare.

Tratamentul este adecvat organismului uman, așadar nu este dureros, apa ajunge încet în organism, iar între timp terapeutul masează pacientul, tocmai pentru ca acesta să nu aibă parte de o experiență neplăcută. Tratamentul recomandat constă în trei ședințe și este efectuat de specialiști.

„Oferim un pachet de trei spălări, pentru că, gândiți-vă că timp de 20 de ani se depun tot felul de substanțe în colonul unei persoane, acestea nu pot fi eliminate într-o singură ședință, de aceea recomandăm trei, la interval de două zile. După aceea evaluăm pacientul și în funcție de rezultat îi mai recomandăm continuarea tratamentului, sau nu, după caz” – spune Pál Katalin.

Așadar dacă doriți să fiți curați și pe dinăuntru, dacă vreți un ten frumos, o siluetă mai suplă sau pur și simplu doriți să preveniți eventuale boli ce ar putea apărea din cauza stilului de viață, nu ezitați să apelați la acest tratament. Cabinetul modern este pe strada Nicolae Bălcescu numărul 10, la etajul Gafta Boutique, unde specialiștii vă stau la dispoziție pentru a vă reda sănătatea și confortul răpit poate de viața de zi cu zi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.