ACTUALITATE 7 aprilie 2016

Handbal Juniori III: CSM Sfântu Gheorghe şi-a aflat viitoarele adversare

de Covasna Media | 1221 vizualizări

La încheierea sezonului regulat al Campionatului Naţional de Handbal Juniori III, echipa CSM Sfântu Gheorghe a terminat pe locul I în cadrul seriei C. În data de 5 aprilie a avut loc la sediul FRH tragerea la sorţi a turneelor Semifinal I pentru Juniori III masculin. Echipa CSM Sfântu Gheorghe a fost în prima urnă valorică, fiind repartizată în cadrul seriei V:

- CSM Sf Gheorghe

- CS Ştiinţa Municipal Bacău

- LPS Iaşi

- CS AMC Dinamo Bucureşti.

Turneul va avea loc în perioada 22-24 aprilie 2016. Primele 2 echipe clasate se vor califica în Turneul Semifinal II.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Sf. Gheorghe depune toate eforturile pentru a organiza turneul la Sf. Gheorghe. În perioada rămasă până la începerea turneului echipa pregătită de antrenorul Viorel Bărbos se antrenează în cadrul clubului şi în cadrul unor jocuri de pregătire. Astfel, sâmbătă 9 aprilie şi duminică 10 aprilie, echipa CSM Sf. Gheorghe va juca un meci de pregătire în compania echipei CSM Bucureşti iar în cursul săptămânii 11-17 aprilie, va mai avea jocuri de pregătire în compania echipelor CSS Odorheiu Secuiesc şi CSS Bacău.

În speranţa unei atitudini şi comportament sportiv la un nivel la fel de bun demonstrat până în prezent de echipă, conducerea le doreşte succes şi spera să atingă un nivel de performanţă superior, existând premizele unei participări în turneul final. Aşteptăm iubitorii handbalului să fie alături de echipă, sperând să se bucure de rezultatele muncii sportivilor dar şi de talentul acestora.

Programul de desfăşurare al turneului semifinal se va publica şi afişa în cursul săptămânii următoare.

În perioada 14-17 aprilie, Federaţia Romană de Handbal împreună cu CSM Sfântu Gheorghe organizează Turneul de sala Juniori I care se va desfăşura în Sala Sporturilor Szabo Kati începând cu data de 14 aprilie. Seria A are în componenţă următoarele echipe:

1. CS Ştiinţa Municipal Bacău

2. LPS Piatra Neamţ

3. LPS Vaslui

4. LPS Iaşi

5. LPS Suceava

6. LPS Roman

7. LPS Nadia Comăneci Oneşti

Vă aşteptam să vizionaţi un spectacol handbalistic, de bună calitate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.