ACTUALITATE 31 august 2010

Guvernul promite 1,3 milioane de lei judeţului Covasna

de Monica Vrânceanu | 52 vizualizări
Banii ar putea proveni din Fondul de Rezervă şi vor fi folosiţi pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii Guvernul ar putea direcționa către județul Covasna 1,3 milioane de lei din Fondul de Rezervă, în vederea refacerii infrastructurii afectate de inundațiile din lunile trecute. Prefectul județului Covasna, Gyorgy Ervin, a declarat că există promisiuni din partea Ministerului Administrației și Internelor (MAI) în ceea ce privește acordarea unui ajutor de

Banii ar putea proveni din Fondul de Rezervă şi vor fi folosiţi pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii

Guvernul ar putea direcționa către județul Covasna 1,3 milioane de lei din Fondul de Rezervă, în vederea refacerii infrastructurii afectate de inundațiile din lunile trecute.

Prefectul județului Covasna, Gyorgy Ervin, a declarat că există promisiuni din partea Ministerului Administrației și Internelor (MAI) în ceea ce privește acordarea unui ajutor de 1,3 milioane de lei, dincolo de cele zece milioane de lei care vor veni în Covasna din partea Ministerului Mediului.

Gyorgy Ervin a arătat că cei 1,3 milioane de lei care ar urma să vină de la MAI ar putea fi folosiți în sprijinirea localităților care până acum nu au primit ajutor deși au fost afectate de ploile puternice.

Guvernul a alocat luna trecută zece milioane de lei din Fondul de Mediu pentru 13 intervenții urgent în vederea prevenirii efectelor inundațiilor. Ploile din acest an afectat 70 de localități din județul Covasna, aproape 3000 de gospodării și zeci de obiective social-economice.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.