ACTUALITATE 12 mai 2013

Grupă de Jandarmi inaugurată la Baraolt

de Monica Vrânceanu | 161 vizualizări

Cel mai izolat oraș al județului nostru, Baraolt, are o Grupă de Supraveghere și Ordine Publică a Jandarmilor. Aceasta a fost inaugurată vineri, în prezența conducerii Jandarmeriei Covasna, a Inspectoratului de Poliție Județean, a prefectului Dumitru Marinescu și a reprezentanților administrației locale. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Jandarmi Covasna, Petronela Corodeanu, a declarat că s-a considerat necesară înfiinţarea unei structuri de jandarmi în Baraolt pentru a veni în sprijinul cetăţenilor domiciliaţi în acest oraş şi al celor din comunele învecinate. Misiunile desfăşurate de aceşti jandarmi vor fi de asigurare şi menţinere a ordinii publice, în sistem integrat, în colaborare cu Poliţia Oraşului Baraolt.

„Orașul și zona Baraolt fiind oarecum mai izolate, s-a ajuns la concluzia că e mai bine să avem acolo o Grupă pentru intervenții, decât să trebuiască să plece echipaje de la Sfântu Gheorghe”, a explicat Petronela Corodeanu, menționând că nu au existat recent situații deosebite, însă s-a dorit acoperirea rapidă a unora viitoare, dacă va fi cazul.

Potrivit Petronelei Corodeanu, Grupa va funcționa cu șapte jandarmi, aceștia având domiciliile în Baraolt și împrejurimi. Pe lângă această nouă Grupă de Jandarmi, Inspectoratul de Jandarmi Covasna mai are o Grupă în orașul Covasna, înființată anul trecut.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.