ACTUALITATE 5 decembrie 2012

Georgeta Gheorghiu este noul subprefect de Covasna

de Monica Vrânceanu | 705 vizualizări

Georgeta Gheorghiu este noul subprefectJudețul Covasna are un nou subprefect, iar acesta este, pentru prima oară, o femeie. Georgeta Gheorghiu a fost numită subprefect de Covasna printr-o Hotărâre de Guvern emisă marți și care va fi publicată astăzi în Monitorul Oficial.

Numirea Georgetei Gheorghiu a venit ca urmare a propunerilor înaintate la Centru de către PNL Covasna, potrivit liderului formațiunii, Marius Obreja.

„După plecarea lui Otto Milik, PNL Covasna a făcut mai multe propuneri pentru postul de subprefect, iar în cele din urmă s-a decis ca acesta să fie ocupat de către doamna Georgeta Gheorghiu. Dumneaei nu este membru PNL, dar este un bun profesionist, activând până acum în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Covasna, ca inspector”, a declarat Marius Obreja.

Potrivit acestuia, celelalte două nume propuse pentru fotoliul de subprefect au fost Monica Striblea și Iulian Todor, ambii fiind funcționari publici în administrația covăsneană.

„Prin propunerea a două femei pentru funcția de subprefect am arătat clar că susținem ascensiunea femeilor în funcții, la fel cum susținem și tinerii. De la noul subprefect ne așteptăm să formeze o bună echipă cu prefectul Codrin Munteanu și să se integreze cât mai repede în problematica administrativă a județului”, a mai spus Marius Obreja.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 6 decembrie 2012
Si cum,nu-si iese primarul din minti ca nu are un subprefect maghiar ?Sigur deja pregateste inca un miting .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.