ACTUALITATE 2 iunie 2017

FOTO: Poliţiştii covăsneni au fost alături de copii de 1 iunie

de Iulia Drăghici - Taraș | 1169 vizualizări

Joi, 1 iunie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna au fost în acţiune ca întotdeauna, însă de această dată au avut o misiune mai deosebită – să facă pentru cei mici ca ziua lor să fie una de neuitat.

Astfel, începând cu ora 11:00, copiii s-au bucurat de prezenţa poliţiştilor în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, au făcut fotografii cu ei, dar şi în autospeciala poliţiei. Oamenii în uniformă le-au urat micuţilor La Mulţi Ani, le-au împărţit dulciuri, fructe şi s-au distrat alături de ei, colorând planşele special pregătite pentru ei, cu teme de educaţie rutieră.

Atelierul cu activităţi practice a fost vizitat şi de o fetiţă talentată, care a confecţionat din plastilină portretul unei colege poliţist, pe care i l-a oferit acesteia în dar.

Pe lângă surprizele de la atelier, copiii care au trecut pe la standul amenajat,au primit de la poliţişti legitimaţii şi insigne de poliţişti, iar câţiva dintre ei chiar le-au spus celor în uniformă că, atunci când vor creşte, vor dori să fie colegi de echipă.

Alături de copii s-au bucurat şi părinţii care au primit sfaturi şi recomandări preventive.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție

 Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.