ACTUALITATE 16 ianuarie 2020

FOTO Incendii din scurtcircuit, la Sfântu Gheorghe și Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 2269 vizualizări

În cursul zilei de astăzi, 16.01.2020, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la două incendii care au izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit electric.

În jurul orei  09:00, un apel la 112 a anunţat un incendiu produs la un depozit de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe. Două echipaje de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe s-au deplasat la locul indicat şi au stins incendiul în care au ars matriţe depozitate pe o suprafaţă de circa 30 mp.

Ulterior, pompierii din cadrul Pichetului Întorsura Buzăului au intervenit cu două echipaje la un incendiu produs la bucătăria unei structuri de cazare din Întorsura Buzăului. În sprijinul colegilor întorsureni,  s-a mai deplasat la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe.

Flăcările au afectat un perete exterior şi planşeul bucătăriei pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp şi au fost stinse de pompierii covăsneni în aproximativ o oră.

Ambele evenimente s-au soldat doar cu pagube materiale, fără victime omeneşti.

Sursa: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.