ACTUALITATE 10 noiembrie 2017

Filme celebre, tema Balului Bobocilor la CNMV

de Iulia Drăghici - Taraș | 2002 vizualizări

Ceremonia decernării premiilor, demnă de Premiile Oscar

Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe a găzduit joi seara, pe 9 noiembrie a.c., o nouă ediție a mult-așteptatului Bal al Bobocilor. 14 băieți și fete din clasele a IX-a s-au întrecut în cele mai interesante și amuzante probe.

Evenimentul anului la CNMV a fost organizat de aproximativ 25 de elevi din clasele a XI-a și a XII-a. Tema Balului a fost „Filme celebre”, iar decernarea premiilor s-a făcut după modelul Premiilor Oscar.

„Ne-am strâns elevi din toate clasele de a XI-a și a XII-a. E un fel de tradiție a Colegiului Național „Mihai Viteazul” să organizăm Balul Bobocilor. Suntem în jur de 25 de persoane și am avut departamente diferite, decor, logistică și tot așa. Balul nostru e destul de bine structurat. Avem și multe momente artistice și ca să ne asigurăm că totul va ieși bine, am făcut multe repetiții. O să avem trei probe eliminatorii sau de departajare. Fiecare probă înseamnă câteva puncte, iar în final, Miss și Mister Boboc vor fi desemnați în funcție de puncte. O să mai avem și titlurile de Miss și Mister Popularitate, dar și de „Cel mai bun actor” și „Cea mai bună actriță”. Aceste premii vor fi desemnate de Trupa Ego. (...) Tema Balului este „Filme Celebre”. Am încercat să includem tema în organizarea evenimentului, în sensul că atunci când se vor desemna câștigătorii o să vină cineva cu plicul, participanții sunt „nominalizați” ca la Oscar. Fiecare echipă și-a ales câte un film și prima probă a evenimentului este cea de prezentare prin intermediul filmului respectiv”, ne-a explicat Mihai Tordai din clasa a XI-a D, unul dintre organizatori.

„Am încercat să includem părți amuzante, dar și artistice, în așa fel încât orice fel de public să se simtă bine, în limita decenței”, a mai spus acesta.

Spre deosebire de anii trecuți, organizatorii de anul acesta i-au premiat pe toți participanții nu doar pe câștigători, asta în primul rând pentru că un număr important de sponsori s-au alăturat acțiunii.

„Am inclus anul acesta câte un premiu de participare pentru că am vrut ca fiecare participant să se simtă bine pe scenă și să se simtă apreciat pentru că a luat parte la acest eveniment”, ne-a explicat și Andrei Artimenco, din clasa a XI-a C.

„E un concurs important pentru elevi, dar fiecare ar trebuie să știe să se distreze și să ia evenimentul ca atare. Ar fi păcat să nu se distreze, atât organizatorii, cât și concurenții, spectatorii și până la urmă și noi profesorii”, ne-a spus și directoarea Colegiului Național „Mihai Viteazul”, Luminița Costea.

Pe lângă probele distractive din cadrul evenimentului, organizatorii au inclus în program și câteva momente artistice susținute de elevi ai Colegiului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.