ACTUALITATE 29 ianuarie 2013

FC Sepsi se pregătește de retur

de Székely Emőke | 273 vizualizări

Burciu, Pânzaru și Șerban au plecat de la echipa locală de futsal.

FC Sepsi se pregătește de returLa sfârșitul acestei săptămâni începe sezonul de primăvară în cadrul Ligii I la futsal. În primă etapă din acest an FC Sepsi va sta, și astfel va avea încă o săptămână pentru a se pregăti pentru meciul contra rivalei City Us Târgu Mureș.

„Obiectivul echipei rămâne cel stabilit la începutul campionatului și anume cel puțin egalarea performanței de anul trecut, când am devenit vicecampionii României. Vom trata fiecare partidă cu maximă seriozitate și ne vom concentra de fiecare dată pe meciul următor. Ne tratăm adversarii cu respect, nu subestimăm nicio echipă” – ne-a declarat președintele clubului, Bende Lajos.

Echipa antrenată de Jakab Zoltán a început pregătirea la mijlocul lunii ianuarie, iar în această săptămână joacă mai multe partide amicale contra Odorheiu Secuiesc și Târgu Secuiesc. În ceea ce privește componența echipei, au intervenit unele schimbări. „De la echipă au plecat trei jucători – Burciu, Pânzaru și Șerban, așadar la ora actuală avem doar doi jucători brașoveni în componență: Țicalo și Grigoraș. Am legitimat un jucător pe care l-am remarcat la un turneu de futsal de amatori, Miklós Tamás, iar acum suntem în tratative cu un jucător de la Deva” – spune Bende Lajos.

Președintele clubului ne-a mai spus că peste câteva săptămâni îl vom vedea și pe el pe teren după o perioadă lungă în care a lipsit din cauza unei accidentări.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.