ACTUALITATE 8 ianuarie 2015

Fărâme de dantelă

de Covasna Media | 112 vizualizări

„Mici fărâme de dantelă

Dănțuie-n văzduh de parcă,

Zâne-n ceruri joacă, joacă.

Mii cristale felurite

Mi se prind în păr, hai-hui,

Par ca niște diademe

În vâltoarea buclelor.

Dar văpaia încrețită

Le topește prea ușor,

Nu le pot prinde în palme

Căci dispar încet,

Și mor.”

(A.I. Raluca Băceanu)

Bine v-am regăsit în Noul An! Vă doresc să aveți parte de multă pace, liniște sufletească, înțelegere și iubire și sper ca idealurile voastre să fie cât mai aproape de împlinire! La Mulți Ani!

Speram să avem parte de zăpadă în preajma sărbătorilor. Decât deloc, bine că avem și acum. Încă am rămas cuprinsă de magia iernii și a sărbătorilor, așa că astăzi vreau să vă prezint o felicitare realizată de mine. Tematica? Iarna, desigur!

Pentru realizarea acestei felicitări am avut nevoie de carton alb, carton bleumarin, panglică din organza, perforatoare cu diverse modele, lipici, ștrasuri, pistol cu silicon.

Pe această cale aș dori să mulțumesc conducerii și echipei Casei de Cultură a orașului Covasna pentru sprijinul necondiționat și ajutorul oferit în cadrul expoziției pe care am avut-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Mulțumesc de asemenea tuturor celor care au fost spiridușii Moșului, vizitatorilor și nu în ultimul rând Observatorului de Covasna.

Pentru colaborări nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail cohavit88@yahoo.com sau pe Facebook (Prințesă mică) și nu uitați să vă înfofoliți bine când ieşiţi pe afară!

(Diana Borboly)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.