ACTUALITATE 23 ianuarie 2013

Fără schimbări imediate în conducerea AJOFM

de Monica Vrânceanu | 472 vizualizări

Fără schimbări imediate în conducerea AJOFMDirectorul AJOFM Covasna, Kelemen Tibor, nu are încă nicio informație cu privire la eventuale schimbări în conducerea județeană a Agenției. Kelemen Tibor a declarat că a participat recent la evaluarea directorilor de Agenții, unde a obținut calificativul Foarte bine, ceea ce, măcar teoretic, sugerează că nu este nevoie de schimbări.

„Menținerea pe post este însă influențată de reorganizările la nivel de regiune sau la nivel național, iar acestea ar putea veni fie la finele lui martie fie în vară. Personal nu am fost atenționat că va trebui să plec, dar există tranziții pe care eu le-am mai trăit în trecut, când am trecut pe un post inferior iar apoi mi-am câștigat postul anterior în Tribunal. Cel puțin legal nu există posibilități de a se schimba ceva acum, însă rămâne de văzut ce va fi pe viitor”, a declarat Kelemen.

Directorul AJOFM a mai aratat că instituția nu are încă un buget pe acest an și nici contractul de management nu a fost semnat, chiar dacă în alți ani până la sfârșitul lui ianuarie erau rezolvate cele două aspecte. Potrivit lui Kelemen, AJOFM Covasna funcționează acum cu 39 de posturi, dintre care patru sunt posturi de conducere. Din cei 39 de angajați, 38 sunt funcționari publici și unul este angajat pe bază de contract. 75% dintre angajații AJOFM au studii superioare, 27 sunt femei și 12 bărbați.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.