ACTUALITATE 4 februarie 2013

Expoziție de iepuri și păsări de rasă

de Székely Emőke | 75 vizualizări

Expoziție de iepuri și păsări de rasă

Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici din județul Covasna va organiza cea de a 13-a ediție a expoziției de iepuri și păsări de rasă. Evenimentul va avea loc la sfârșitul săptămânii la Sala Sporturilor Municipală din Sfântu Gheorghe, unde vizitatorii vor putea admira peste 140 de găini, 200 de porumbei, 75 de iepuri, dar și rațe sau curcani, toate de rasă.

„Anul trecut am avut cei mai mulți vizitatori, sperăm ca și ediția din acest an să fie una de succes. Vom deschide expoziția vineri la ora 9, programul de vizitare va fi vineri și sâmbătă între orele 9-18, iar duminică între 9-14. Biletul de intrare va costa 50 de bani pentru grupuri organizate, 1 leu pentru copii și 2 lei pentru adulți” – ne-a declarat președintele asociației, Tulit Imre.

Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici din județul Covasna are 40 de membri, cel mai tânăr are doar 10 ani, iar cel mai în vârstă 75. Tulit spune că este vorba de oameni de diferite vârstă și din diferite categorii sociale, români și maghiari deopotrivă, pe care îi unește pasiunea pentru aceste animale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.