ACTUALITATE 10 februarie 2015

Expoziție de animale mici la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 199 vizualizări

Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Trei Scaune, în colaborare cu Camera Agricolă Covasna va organiza și în acest an o expoziție de animale, ce va avea loc în perioada 13-15 februarie în Sala de sport municipală din Sfântu Gheorghe. Scopul evenimentului ajuns la cea de a 15-a ediție este acela de a arăta publicului larg exemplare de rasă – iepuri, porumbei sau găini pe care poate în alte locuri copiii, dar nici adulții nu au ocazia să le vadă.

Evenimentul va fi deschis vineri la ora 9, iar programul de vizitare va fi vineri și sâmbătă între 9-18, duminică între 9-14. Prețul de intrare la expoziție este de 2 lei pentru adulți și 1 leu pentru copii, iar grupurile de copii vor plăti doar 50 de bani. Organizatorii pun la bătaie și câteva animale care pot fi câștigate prin tombolă, prețul unui bilet de tombolă fiind de 1 leu.

Anul acesta vor fi expuse sute de exemplare de păsări, în special găini și porumbei, dar și zeci de iepuri de rasă. „Dorim să arătăm publicului larg exemplare premiate, animale de rasă pe care nu doar copiii, ci nici adulții nu au unde să le vadă. Pe de altă parte evenimentul este îndrăgit de copii, unii dintre ei nu au rude la sate, așadar nici nu au văzut animale vii” – ne-a declarat organizatorul Pünkösti Zsolt.

Anul trecut numărul vizitatorilor a fost mare, mai ales în prima zi, când toate grădinițele din oraș au adus grupuri de copii, așadar organizatorii speră că și anul acesta expoziția se va bucura de succes.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.