ACTUALITATE 9 noiembrie 2022

Eveniment special cu ocazia Zilei Naționale a României, la Valea Mare

de David Leonard Bularca | 565 vizualizări

Asociația de Tineret „Din suflet pentru văleni” organizează la începutul lunii următoare, pe 3 decembrie, „Balul Vălenilor”, cu ocazia sărbătoririi pe 1 decembrie a Zilei Naționale a României. Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural din localitate. Intrarea va fi 25 de lei, iar oricine își dorește poate participa. Organizatorii îi roagă pe cei prezenți să poarte cel puțin un element tradițional sau al tricolorului. Primarul din Valea Mare, Bogdan Marin, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, că nu vor fi cheltuiți bani din bugetul local pentru acest eveniment.

„Ziua bună, dragi văleni și prieteni de pretutindeni! Vrem să începem săptămâna frumos, cu o veste bună care sperăm să vă încânte. 1 decembrie este o zi memorabilă pentru noi, toți românii, ziua națională, iar noi, cum dorim și încercăm să nu ne scape nimic, ne-am gândit să o petrecem împreună, cum altfel decât prin distracție și voie bună! Așadar, organizăm Balul Vălenilor, unde sunteți așteptați toți cei care doriți să vă distrați alături de noi în data de 3 decembrie, începând cu orele 20:00”, se arată într-un mesaj publicat pe contul de Facebook al Asociației „Din suflet pentru văleni”. 

La eveniment va întreține atmosfera o tânără din Barcani, localitate din apropiere, însă artista și-a petrecut o mare parte din copilărie la Valea Mare, ne-a dezvăluit primarul Bogdan Marin. 

„Mulțumim tinerei artiste din zona noastră, Ana Maria Balcu, și formației că au răspuns prompt și pozitiv la propunerea noastră, iar pe ritmul muzicii lor cu siguranță o să ne „tocim” pantofii la propriu. Ar fi frumos ca fiecare dintre cei prezenți pe cât posibil să poarte un element tradițional sau al tricolorului”, au mai precizat organizatorii, anunțând că vor pregăti și alte surprize pentru cei prezenți. 

Cei 25 de lei, pe care oamenii trebuie să îi plătească pentru bilet, vor acoperi costurile pentru sală și muzică. 

„La eveniment chiar am fi foarte bucuroși de ne-ar onora cu prezența și alte persoane, prieteni, cunoștințe din zonă, și nu numai. Prețul de intrare include sala, muzica și alte surprize pe care nu le putem dezvălui! Nu există cheltuieli din bugetul local. Asociația se va ocupa de toate cheltuielile. E greu de anticipat, fiind primul, dar așteptăm cât mai multă lume. Suntem optimiști și preconizăm 150-200 persoane”, a declarat, pentru redacția noastră, edilul Bogdan Marin. 

„O să fie amenajat un bar de unde participanții pot servi băuturi, cafea, alune, popcorn etc., contra cost, bineînțeles”, a mai adăugat primarul. 

Asociația de Tineret „Din suflet pentru văleni” a luat naștere în luna martie a acestui an, cu cinci membri fondatori, din nevoia de adaptare la „cerințele secolului în care trăim”, după cum anunțau fondatorii la acea vreme. 

Sursa foto: Asociația „Din suflet pentru văleni”/Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.