SOCIAL 8 martie 2022

S-a înființat prima asociație de tineret din Valea Mare

de David Leonard Bularca | 1314 vizualizări

Care este mesajul primarului pentru cetățeni

„Din suflet pentru văleni” este prima asociație de tineret înființată în Comuna Valea Mare. Toți cetățenii sunt invitați să se implice în activitățile care vor avea loc, conform unei postări de pe Facebook, semnată de primarul Bogdan Ștefan Marin. Edilul spune că era necesară o asociație de tineri, pentru că este nevoie de o adaptare la cerințele secolului în care trăim.

„Dragi văleni, venim cu o informație frumoasă și importantă pentru noi, toți locuitorii comunei Valea Mare. Încă din campania electorală, am spus „E momentul ca și vocea tinerilor din comună să fie auzită", să luptăm împreună pentru comunitatea și nevoile noastre, ale tuturor, iar în acest sens Asociația „Din suflet pentru văleni" prinde viață. De ce tineri? Mai multă forță, putere, voință și dorință de a face lucruri și demonstra, mai multă adaptabilitate la digitalizare, la nevoile și cerințele secolului în care trăim”, se arată în prima parte a mesajului postat pe rețeaua socială. 

Asociația are cinci membri fondatori, iar în imaginea care însoțește anunțul înființării acesteia apar și primarul și viceprimarul localității covăsnene.

„Din suflet pentru văleni", numele acestei asociații vorbește de la sine și suntem convinși că și faptele ei o să facă la fel, iar implicarea membrilor o să fie din suflet. Mulțumim tuturor celor care ne-au motivat să ajutăm la înființarea ei, celor care ne-au sfătuit și ajutat, membrilor fondatori care nu au stat mult pe gânduri la această propunere, din dorința de a face bine, de a ajuta, de a face ceva în și pentru comunitatea în care trăiesc. Nu în ultimul rând, mulțumim sponsorilor și mai mulțumim celor care au promis ajutor pe viitor”, a mai scris edilul. 

„Lucrurile bune încep să prindă contur”

În asociație nu sunt așteptați doar tinerii. Oricine își dorește să se implice activ în viața comunității se poate înscrie. 

„Suntem bucuroși că lucrurile bune încep să prindă contur și în comuna noastră, iar membrii fondatori vă așteaptă în număr cât mai mare lângă ei și nu neapărat doar tineri, ușa e deschisă tuturor celor care doresc să ajute, din suflet, necondiționat. Mai multe informații o să primiți pe parcurs chiar de la acești tineri inimoși și curajoși. Pană atunci, noi, primarul, viceprimarul și întreaga echipă a primăriei o să le fim alături, o să-i sprijinim, susținem și sfătuim cu tot și în tot ce putem. Sunt convins că și Consiliul Local”, se arată, în final, în mesajul semnat de Bogdan Ștefan Marin.

Sursa foto: Primăria Comunei Valea Mare / Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.